Noutati

Atata timp / Petry Lacatus

Atata timp

"Multumesc in primul rand Creatorului pentru ca El merita toata inchinarea, de la Dumnezeu am primit tot ce detin, ce sunt si Ii sunt recunoscator pentru modul minunat in care a lucrat in viata mea. Multumesc pentru cantec, pentru versuri, pentru inspiratie, putere si infaptuire. Lui ii dedic acest album.
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi cei care veti asculta aceasta muzica. Domnul Dumnezeu sa va umple de bucurie inimile si sa va motiveze la o inchinare izvorata dintr-o inima curata spre slava Creatorului."

Petrica Lacatus

Download:

Comanda

Pret CD: 20 RON (TVA inclus) + taxe postale

Formular de comanda

În curand

Vorbeste inimii / Daniela Lacatusu

Vorbeste inimii

 

 

 

 

 

 

Download:

Ce nseamna Craciunul / Alin Girlea

Ce nseamna Craciunul

"Un album cu colinde traditionale si internationale, menit sa ne aminteasca ce este Craciunul!"

 

 

 

Download:

Dor de Tine / Daniela Lacatusu

Pot sa se mute muntii

„Nu te teme sa incredintezi un viitor necunoscut in mana unui Dumnezeu Atotcunoscator." Cel mai de pret lucru este sa te daruiesti lui Isus; atunci iti vei cunoaste valorile, iti vei gasi sensul vietii, vei sti sa iti folosesti talentul, vei tinde mereu sa mergi acasa; vei fi un naufragiat care poarta in pieptul sau un dor nestins de vesnicii. Cand se abate nenorocirea asupra ciocarliei, ea isi canta in inalt necazul. Cred ca si noi i-am putea urma exemplul. Dumnezeu mi-a dat o mare binecuvantare si bucurie prin acest album, ii multumesc Lui. Amin!

www.daniela-lacatusu.ro

Download:

Chemat de El / Alin Girlea

Chemat de El

"In vremurile actuale, datorita vacarmului lumii, din ce in ce mai greu auzim glasul chemarii lui Dumnezeu. Albumul, prin cantarile prezentate, face sa rasune, din nou, chemarea lui Dumnezeu, chemare care este valabila si pentru tine. Stilul prezentat este o combinatie intre: folk-pop-clasic."

Download:

Dar pentru Isus/ Alin Girlea

Chemat de El

"Un album instrumental de ambianta, aducand atmosfera nasterii Mantuitorului in casele noastre!"

 

 

 

Download:

Sterge-ti fata plansa/ Didina Girlea

Sterge-ti fata plansa
Index247.ro